FB FANPAGE SERI DEWI MALAM UMMI SYIFA. JOM LIKE ...

JAMU DEWI LANGSING - RM 65 / 60 BIJI

Klik Gambar Untuk Besarkan

ITEM : JAMU DEWI LANGSING
HARGA : RM 65 / 60 BIJI

ATURAN MAKAN : Permulaan makan 5 biji pagi dan 5 biji malam (selepas makan)
Bila badan dah sedap dan selesa just maintain makan 3 biji pagi dan 3 biji malam.

AMARAN DILARANG GUNA : Ibu Menyusu, Ibu Mengandung, Sakit Jantung, Darah Tinggi, Kencing Manis, Asthma dan sakit-sakit kronik yang lain.

Jamu Kurus untuk LELAKI dan WANITA.


Malam tadi makan 5 biji... pagi lepas subuh terus mengepam... memang syiok giler... pagi tadi minum air masak jer dengan roti gardenia sekeping..... buat-buat keje pukul 1 makan nasi dengan kari ikan... boleh plak lupa nak makan jamu nyer pagi tadi... tapi perut rasa kenyang jer... sampai sekarang tak makan apa lagi just air masak jer.... sekarang pagi-pagi bangun takde dah rasa lapar giler walaupon membuang...badan sekarang rasa ringan sikit buat keje pon cergas jer... memamg terbaek dari ladang lah 
(TESTIMONI 1)

Makan JDL nie buat kita lawas pembuangan..air besar..air kecil..peluh keluar pun meriah time buat kerja rumah.. macam g jogging 1 round..tapi cepat dahaga.. langsung takde rasa lapar..takde lesu.. memamg best.. nina baru 2 kali makan (10 biji) 
(TESTIMONI 2)

Tengah dalam proses makan..dan sesuaikan diri..heheh..tapi semalam makan 3 biji untuk permulaan..takde membuang. sumbat nasi, mee sup..kudap-kudap, roti john....angin bau loji berdentum-dentum keluar. hahahhh...kadang terasa kat peha, lengan..benda gerak-gerak cam angin nak keluar..dalam masa sejam 10 kali kentut. hahaha..helpp oksigen. (TESTIMONI 3)

Serius best gile JDL ni. Pagi tadi eyrra makan 5 biji kenyang the whole days. Just always refueling air masak je untuk percepatkan proses fat burn. Hopefully eyrra berjaya join contest JDL ni. Ehehehe.. 
(TESTIMONI 4)

Tester yg kakyu bg dekat saya hari tu...mkn 3 biji...bila lepas buang sangat-sangat ringan je rasa perut ni... lagi banyak minum air kosong...lagi banyak lendir yang keluar.... Hahhhha...betul kakyu, memang tebabommm...sangat-sangat best dalam pembuangan, rasa ringan je.
terima kasih kakyu
TESTIMONI 5

"Saya ada masalah sembelit dari pregnant bawak ke lepas bersalin ni.. makan JDL walaupun still breastfeed baby.. so bermula lah experimen minggu lepas... telan 3 biji JDL lepas breakfast..dalam 15 minit lepas tu terus montot rasa nak mengeluarkan hampas...bery dengan banyaknya & amazing tak sembelit langsung..kalau tak kompom keluar darah sekali.. Saya makan JDL 3 biji sehari sekali je..pastu selang dengan JDD.. hari ni makan JDL, esok makan JDD pulak.. berterusan sampai ke hari ni...tapi hari ni try tak makan JDL & usus saya dah kembali normal..boleh bery tanpa bantuan apa-apa ubat...yeayyyy... dan Alhamdulillah baby saya ok...perut dia tak meragam..cuma biasa bery 1 kali sehari jadi 2 kali sehari...gitu je lah tapi takde la cery-bery... heee...itu je lah nak share...sekian terima kasih "
P/s: Ibu-ibu yang breastfeed baby, maybe boleh cuba try test lah...sebab baby kita tak sama ketahanan nyer...
(TESTIMONI 6)

Salam...mamayu... nak ucap terima kasih sebab kenalkan jamu dewi langsing nie.. memang best... makan sebotol dah rasa ringan badan...siap dah turun 3 kg...takde yak-yak... tapi pembuangan memang lawas... pagi-pagi senang yak...Badan rasa ringan...makan pon boleh kontrol...sarapan pagi.. makan jamu JDL.. boleh tahan sampai petang..
Nak order lagi..nor memang yakin jamu nie memang best...
Sdm memang terbaik...JDL sangat-sangat best dan terbaik...
Noor bagi berbintang-bintang
(TESTIMONI 7)

KURUS CARA SIHAT. HANYA DENGAN HERBA-HERBA TERPILIH.
TANPA SEBARANG BAHAN KIMIA BERBAHAYA.


TESTIMONI PENGGUNA

Klik Gambar Untuk Besarkan


CARA PEMBELIAN
1. Cash On Delivery 
[Beranang / Semenyih / Bandar Teknologi Kajang / Lokasi Lain Boleh Dipertimbangkan Bergantung Kepada Jumlah Pembelian]

2. Poslaju Ke Seluruh Malaysia 
[No Akaun Diberi Sebaik Sahaja Persetujuan Jual Beli Berlaku]
~ Poslaju Ke Semenanjung : Tambah RM 6.00
~ Poslaju Ke Sabah / Sarawak : Tambah RM 9.00

HUBUNGI / SMS UMMI SYIFA : 019-3161876 




10 IKLAN POPULAR MINGGU INI

PREPAID ONEXOX : Internet Murah! Call Murah! SMS Murah! (Klik Gambar Untuk Lebih Lanjut)