FB FANPAGE SERI DEWI MALAM UMMI SYIFA. JOM LIKE ...

MASKER INTIM – RM 30 / 8 GRAM



Masker Intim Baru Sticker Hijau :)
Klik Gambar Untuk Besarkan

ITEM : MASKER INTIM
HARG
A : RM30 / 8 GRAM
 

Kegunaan Masker INTIM ialah untuk hilangkan gatal-gatal miss V. Sapu je macam pakai bedak pada miss V. for sure untuk keselesaan sepanjang hari, rasa kering dan takde rasa melekit. Bau pun hilang.

Then masa nak mandi boleh ambil masa untuk scrub balik bedak-bedak yang disapu tadi. Dah boleh tengok kesan pakai MASKER INTIM masa ni. Banyak daki-daki akan keluar dan itu semua ialah sel kulit mati yang ada pada miss V. Bila dah scrub then lap dengan kain bersih U All boleh rasa sendiri halus, lembut & licin. Penggunaan setiap hari miss V akan bersih, takde lagi lebam-lebam. Fresh pink!! Bagi yang menjaga kebersihan miss V rawatlah daripada sekarang. Jangan biar keputihan & lendir berkumpul lama-lama dalam faraj. Kotor dan sangat bahaya ye..


BERFUNGSI UNTUK

:- merawat masalah kegatalan di bahagian intim 
:- menegangkan dan merapatkan bibir faraj yg menggeleber 
:- menggebukan pipi vagina
:- memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh / lebihan lendir 
:- mengembalikan warna asal miss v..pinkish

RAMUAN
:- manjakani
:- cengkih
:- pinang muda
:- sireh

KHASIAT
- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan faraj


CARA GUNA

- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU keseluruhan termasuk pipi kanan dan kiri faraj sebagai bedak.
- Tuang ke tapak tangan dan calitkan masker dengan jari, pastikan masker intim melekat di jari anda, sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya serta di permukaan lubang vagina (lembapkan kawasan yang hendak dibedakkan supaya mudah melekat)
 
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MASKER INTIM SDM
 
                                                                      TESTIMONI


Klik Gambar Untuk Besarkan
                                                               
Klik Gambar Untuk Besarkan
Klik Gambar Untuk Besarkan
Klik Gambar Untuk Besarkan
Klik Gambar Untuk Besarkan
Klik Gambar Untuk Besarkan
CARA PEMBELIAN
1. Cash On Delivery 
[Beranang / Semenyih / Bandar Teknologi Kajang / Lokasi Lain Boleh Dipertimbangkan Bergantung Kepada Jumlah Pembelian]

2. Poslaju Ke Seluruh Malaysia 
[No Akaun Diberi Sebaik Sahaja Persetujuan Jual Beli Berlaku]
~ Poslaju Ke Semenanjung : Tambah RM 7.00
~ Poslaju Ke Sabah / Sarawak : Tambah RM 11.00
HUBUNGI / SMS UMMI SYIFA : 019-3161876

10 IKLAN POPULAR MINGGU INI