FB FANPAGE SERI DEWI MALAM UMMI SYIFA. JOM LIKE ...

PAKEJ MENARIK

 Klik Gambar Untuk Besarkan


Klik Gambar Untuk Besarkan

“WOMEN’S CUCCI”
Rawatan Asas utk Pembersihan Rahim, Pangkal Rahim & CikBunga ================================== SERI DEWI MALAM ingin menekankan kepada pengguna diluar sana spya memahami konsep SERI DEWI MALAM. Konsep jamu kami bukan semata2 menekankan bab "ketat n sempit" tetapi yg paling utama ialah bab KEBERSIHAN & KESIHATAN DALAMAN. Setelah dalaman bersih, sihat dan harum, barulah ditekankan bab "ketat n sempit". Ini adalah spya kita tidak memerangkap kekotoran yg mana ianya mnjadi punca kpd pelbagai masaalah dan penyakit spt kanser rahim. Rawatan asas herba "WOMEN'S CUCCI" adalah proses mengeluarkan "penyakit" atau kotoran dari rahim, pangkal rahim dan CikBunga. Kotoran2 adalah spt sisa2 lendir, keputihan, lebihan air busuk, sisa2 darah haid atau nifas dan sisa2 airmani. Rawatan ini juga telah terbukti dapat mengecutkan dan menanggalkan cysts dari dinding rahim serta dapat mengecutkan fibroid lalu merencatkan tumbesarannya. Proses rawatan pembersihan "WOMEN'S CUCCI" ini ialah dgn memasukkan kapsul herba mudah larut ke dalam cikBunga hgga ke pangkal rahim. Herba jamu berfungsi dgn menyerap kekotoran atau penyakit spt dinyatakan diatas. Ia bertindak spt magnet yg menarik n menyedut kekotoran lalu menanggalkan ia dr dinding rahim. Proses pembersihan ini hanya dapat dilakukan oleh mereka yg telah berkahwin sahaja kerana ia memerlukan kapsul herba dimasukkan ke dalam cikBunga. Setelah cukup 3hari, kita dikehendaki mengeluarkan semula herba dimana ia dimasukkan. Pada masa inilah, kita dapati bkn sahaja herba malahan kotoran2 yg telah diserap/disedut oleh herba tadi keluar dari cikBunga. Hasilnya ialah rahim dan cikBunga yang bersih, sihat, bebas keputihan, subur, berbau harum, ketat, sempit dan padat. Maka dengan itu rawatan ini membantu anda MUDAH HAMIL. 5 LANGKAH MUDAH RAWATAN ASAS "WOMEN'S CUCCI " ======================= 1. JAMU DEWI SUCI...rm65/12 biji Cara penggunaan: Proses rawatan pembersihan menyedut kotoran mngambil masa 4hari: 2 biji masuk/insert ke dalam cikBunga (waktu pagi) 4 biji makan (pada mlm harinya dan JANGAN BERSAMA SUAMI) 2 biji makan (pada mlm berikutnya, boleh bersama suami jika bersih) 2 biji makan (pada mlm seterusnya, boleh bersama suami jika bersih) 2 biji makan (pada mlm seterusnya lagi, boleh bersama suami jika bersih) ******(beri masa herba bekerja selama 3hari, slps itu rempah MESTI dikeluarkan!!!) 2. JAMU DEWI DARA..rm48/50biji Setelah habis rawatan pembersihan sambung makan JDD (pada hari ke5). 2 biji selepas sarapan pagi (skrg2nya alas perut) Rawatan DALAMAN secara keseluruhan trmasuklah mengecutkan rahim, peredaran darah, melawaskan pembuangan, angin dlm badan, urat2 dan sendi yg ngilu, badan berbau, menaikkan seri muka, mengecutkan cysts, fibroid dan menaikkan tombong. 3. SUSUKAN QALBU..rm40/5biji 2 minggu slps insert JDS, bolehlah insert SQ utk kebersihan muktamad dan memastikan dalaman anda bersih, mantap, ketat n KEMBALI DARA 500% 4. PENCUCI WANITA BERUBAT SDM..rm48/sebotol Gunakan bila2 masa shj. Ianya bkn sekadar wangi tp BERUBAT utk mngelakkan kegatalan, merawat jgkitan fungus, kulat n kuman. Ianya selesa dan menyejukkan. 5. MASKER INTIM..rm30/sebotol Gunakan bila2 masa untuk merawat kegatalan, luka atau kudis2. Mnghilangkan kegatalan dlm sekelip mata. Dijadikan skrub trmasuk di pelipat dan celah peha, menggebukan cikBunga, merapat dan menutup lubang cikBunga yg ternganga. Penggunaan berterusan mmbantu cikBunga yg hitam kusam kembali "pinkish" dan bugar. SET TREATMENT ASAS CUCI RAHIM "WOMEN'S CUCCI" Harga: RM230.00 RM240 (SS) $115 (Sing/Brunei) Utk konsultasi PERCUMA dan mendpatkan produk sila whatsapp 0193161876







Klik Gambar Untuk Besarkan

CARA PENGGUNAAN DALAM WATU BERPANTANG

1) Selepas 3 hari berurut terus makan JAMU DEWI DARA 

2 biji selepas sarapan pagi. Ini adalah utk membantu 
melancarkan peredaran darah, elakkan angin bisa 
masuk ke dalam badan dan urat, memanaskan rahim 
supaya darah2 beku nifas mencair dan dapat 
turun ke mulut rahim, menghangatkan sendi dari ngilu, 
mengecutkan rahim secara lembut n semulajadi, 
membantu lawaskan pembuangan air besar.

2) Pada masa yang sama boleh juga amalkan 
MAAJUN CINTA ADAM & HAWA untuk persediaan 
mengembalikan nafsu setelah habis pantang nanti. 
Wanita bersalin akan menurun nafsu seksnya disebabkan 
hormon dan juga perasaan fobia selepas melahirkan. 
Oleh itu MCAH dpt membantu mengembalikan 
keinginan syahwat.

3) Gunakanlah losyen berubat samaada panas/sejuk 
MHE atau CSE pada tapak kaki, sendi dan boleh juga 
dijadikan tapel pada perut semasa berbengkung.

4) Semasa dlm pantang gunakanlah FEMININE WASH 
utk menghilangkan bau hanyir nifas dan untuk elakkan 
terkena jangkitan kuman.

5) Apabila nifas agak kering boleh gunakan MASKER INTIM 
untuk membantu merawat luka jahitan.

6) Sehabis pantang 45hari, baru boleh insert 
JAMU DEWI SUCI. Ini adalah untuk memastikan 
tiada lagi saki baki darah nifas atau air-air busuk 
yang tertinggal di dinding rahim dan di pangkal rahim.

*** Tidak digalakkan terus insert JDS diawal bersalin 
kerana pada waktu ini, salur-salur darah masih kembang. 
Dengan kekuatan JDS dikhuatiri boleh menyebabkan 
kejadian tumpah darah.

Bengkung boleh dipakai setiap masa sepanjang 
berpantang bagi mengembalikan bentuk badan asal.


Klik Gambar Untuk Besarkan

Dapatkan SET BELAIAN IBU BERPANTANG
RM 417 !!!
Keluaran SERI DEWI MALAM - MODEN TRADISIONAL

1) JAMU DEWI DARA - JDD 50 BIJI RM48
2) MAAJUN CINTA ADAM & HAWA - MCAH RM48
3) MULTIPURPOSE HOT ESSENCE (MHE)
ATAU COOL SLIMMING ESSENCE (CSE) - 100ML RM48
4) COOL MEDICATED FEMININE WASH ROSE (FWR)
ATAU MEDICATED FEMININE WASH ARABIC SPICES (FWA) - 100ML RM48
5) MASKER INTIM - MI 8GRAM RM30
6) JAMU DEWI SUCI - JDS 12 BIJI RM65
7) SUSUKAN QALBU - SQ 5BIJI RM40
8) BENGKUNG - RM45
9) TUNGKU HERBA IBU - RM 45

1) Selepas 3 hari berurut terus makan JAMU DEWI DARA 2 biji selepas sarapan pagi. Ini adalah utk membantu melancarkan peredaran darah, elakkan angin bisa masuk ke dalam badan dan urat, memanaskan rahim spya darah2 beku nifas mencair dan dapat turun ke mulut rahim, menghangatkan sendi dr ngilu, mengecutkan rahim secara lembut n semulajadi, membantu lawaskan pembuangan air besar.

2) Pada masa yang sama boleh juga amalkan MAAJUN CINTA ADAM & HAWA untuk persediaan mengembalikan nafsu setelah habis pantang nanti. Wanita bersalin akan menurun nafsu seksnya disebabkan hormon dan juga perasaan fobia selepas melahirkan. Oleh itu MCAH dpt membantu mengembalikan keinginan syahwat.

3) Gunakanlah losyen berubat samaada panas/sejuk MHE atau CSE pada tapak kaki, sendi dan boleh juga dijadikan tapel pada perut semasa berbengkung.

4) Semasa dlm pantang gunakanlah FEMININE WASH utk menghilangkan bau hanyir nifas dan untuk elakkan terkena jangkitan kuman.

5) Apabila nifas agak kering boleh gunakan MASKER INTIM untuk membantu merawat luka jahitan.

6) Sehabis pantang 45hari, baru boleh insert JAMU DEWI SUCI. Ini adalah untuk memastikan tiada lg sakibaki darah nifas atau air2 busuk yg tertinggal di dinding rahim dan di pangkal rahim.

*** Tidak digalakkan terus insert JDS diawal bersalin kerana pada waktu ini, salur-salur darah masih kembang. Dengan kekuatan JDS dikhuatiri boleh menyebabkan kejadian tumpah darah. Setelah yakin dan bersih dengan JDS,

7) boleh teruskan insert SUSUKAN QALBU seminggu atau 2 minggu selepasnya utk betul-betul kembali dara.

Bengkung boleh dipakai setiap masa sepanjang berpantang bagi mengembalikan bentuk badan asal.

Pasti suami terkejut kerana anda kembali gadis seperti malam pertama!!!




Klik Gambar Untuk Besarkan

LADIESSS..JOM SERVIS DALAMAN ANDA..MEH NAK HABAK...KERETA SERVIS SEBAB NAK GUNA SO KITA NI TIADA ORANG GUNA KA?....SO HADIAHKAN LAH UNTUK SUAMI ANDA DENGAN KEJUTAN ...SIAPA BOLEH BANTU...SDM-MT ADA JAWAPANNYA

** Pernahkah anda servis dalaman puan, cuba kira berapa umur puan dan berapa kali servis dalaman puan (miss V), sedangkan kita menggunakan ia setiap hari, muka kita facial setiap 3 bulan, rambut paling kurang treatment 1 tahun sekali, pangtang ader jerawat n kelemumur..hati dah x tenang, macam mane dengan MISS V puan, tanda2 miss V perlu servis adalah ada keputihan, gatal2, suami dingin, isteri rase x selesa di bahagian miss v, bau yang x enak dll..setiap wanita yang berkahwin WAJIB servis miss V anda , bayangkan berapa banyak air mani suami dan air mazi isteri tidak dibersihkan di kawasan dalaman ditambah pula dengan penjagaan yang tidak sempurana di zaman anak dara..pasti kekotoran yang banyak terkumpul, dengan JAMU DEWI SUCI pasti semua kekotoran dapat dibuang..alien-alien dalam tu perlu dibuang sebelum jadi lebih serius spt cyst..baik bertindak awal sebelum TERLAMBAT** ♥♥
Untuk permulaan digalakkan u all mula dengan JAMU DEWI SUCI sbb functionnya 2 in 1 superb. ini rawatan untuk 4 hari sahaja. after that u boleh continue setiap bulan or 3 bulan sekali dengan lebih ekonomi dan mampu miliki

1) JAMU DEWI SUCI RM 65 satu botol 12biji.....
untuk 4 hari jer
- first day nak guna, insert 2 biji (kiri + kanan) hari yg sama, makan 4 biji waktu malam sebelum tidur (Semasa rempah msih di dlm miss v x leh bersetubuh)...malam esoknya, makan 2 biji lagi sebelum tidur... malam lusanya, makan 2 biji lagi sebelum tidur...dan makan 2 biji lagi pada malam seterusnya, dalam masa 72 jam pengambilan jamu dewi suci ni, tolong jgn minum ais, jgn makan durian, sebab durian panas, herba pun panas.. nanti tak tahan.. jgn minum air kelapa sebab ia mengurangkan khasiat herba...genap 72 jam, harus keluarkan rempah jamu dewi suci tu...ULANGI PROSES PEMBERSIHAN NI 3 BULAN SEKALI

UTK KETAT METAT PLAK..??
UTK PANDUAN MUDAH..
**KALAU FARAJ TRLALU LONGGAR, KENA REPAIR DENGAN JAMU DEWI SUCI, ULANG PAKAI SEBULAN SEKALI.. **KLAU LONGGAR SIKIT, ULANG PAKAI SETIAP 3 BULAN SEKALI..
**KALAU FARAJ MASIH OK.. SEDAP2 JER.. CUMA NAK RASA MACAM PENGANTIN BARU, ULANG PAKAI SETIAP 4-5 BULAN SEKALI...TAPI APA2 PONG.. KENA TENGOK GAK CARA PENGGUNAAN FARAJ TU SENDIRI.. KALAU DAPAT HUBBY JENIS PANTANG TERCUIT TARIK MASUK BILIK...!! MAYBE KENA ULANG PAKAI LEBIH KERAP...


2) JAMU DEWI DARA - RM 48 (50BIJI)

yg ni kena mkn selepas HABIS RAWATAN JAMU DEWI SUCI ,makan pd hari ke5....makan 1 biji pagi dan 1 biji malam untuk:
~ maintain ketat
~ tegangkan payudara dan punggung ~ boleh rasa ye berdenyut2 kat part tu especially yang dah jatuh akibat melahirkan dan menyusukan.
~ bagi haid teratur,
~ meningkatkan nafsu syahwat
~ untuk stamina, tak da la letih lesu jer...

Kaedah makan JAMU DEWI DARA tu ialah :-
1 botol yg pertama, utk makan 25 hari, 1 biji pg dan 1 biji mlm...
pastu botol kedua dan seterusnya 50 hari, 1 biji pg atau 1 biji mlm

Period akan lancar mcm paip bocor. Darah beku semua hancur2.. mula2 je kena mkn lbh sikit.. pastu mkn berkurang. Jamu dewi dara perlu dimkn waktu period jika ada masalh senggugut, haid tdk teratur, dll masalah. Tapi jika x de apa2 masalah x perlu makan jamu dewi dara masa period . Jamu dewi dara bagus utk menambahkan tenaga n kurgkn moody.

Semua jamu perlu diambil SELEPAS MAKAN YA.. BANYAKKAN MINUM AIR MASAK sekurang-kurangnya 3 LITER sehari

3)SDM ARABIC/ROSES FEMININ WASH RM48/100ML
Cuci miss V guna feminin wash ni tuk cegah jangkitan bakteria dan cegah bau yg hanyir. FW kita bau lembut dan fresh sbb kita guna rempah ratus arab dan dadun dgn ekstrak rose, 100% semula jadi tiada bahan kimia yang digunakan. FW nie gentle pada kulit miss V, natural pH dan tidak mengeringkan malah mampu menghilangkan keputihan dan jangkitan kuman pada miss V.

Boleh guna pada semua peringkat usia.

4) MASKER INTIM RM30 (8GM)....
Disapukan seperti bedak dikelopak2 faraj dan lubang faraj sahaja. untuk menutup lubang faraj, melegakan gatal2 dan rasa tidak selesa jika emergency ~ jika digunakan berterusan akan membuang daki2 sel mati di faraj mengakibatkan faraj kembali cerah dan kelihatan *pink* seperti sedia kala...masker ni bole juga digunakan utk remaja yg ada masalah gatal2 di sekitar miss V.

5) SUSUKAN QALBU RM40/5 BIJI
Mencairkan & menyerap keputihan serta merapat pintu vagina seperti anak dara

CANTIK DALAMAN & LUARAN DENGAN JAMU SERI DEWI MALAM - MODEN TRADISIONAL... SENSASI DIRIMU MEMPERSONA



SET BERSALIN LENGKAP - RM 491
~ Jamu Dewi Dara (RM 48 / 50 Kapsul)
~ Masker Intim (RM 30 / 8 Gram)
~ Jamu Dewi Suci (RM 65 / 12 Kapsul)
~ Medicated Feminine Wash - Rose @ Arabic Spice (RM 48 / 100 ML)
~ Cool / Hot Medicated Essence (RM 48 /100 ML)
~ Nature Essence Miracle Oil (RM 42 / 60 ML)
~ Magic Essence Slimming Soap (RM 36 / 100 Gram)
~ Sabun Lulur Kasih (RM 36 / 100 Gram)
~ Berina C Plus (RM 38 / 15 Sachet)
~ Collagen Herbalicious White (RM 100 / 12 Sachet)



SET BERSALIN WAJIB - RM 353
~ Jamu Dewi Dara (RM 48 / 50 Kapsul)
~ Masker Intim (RM 30 / 8 Gram)
~ Jamu Dewi Suci (RM 65 / 12 Kapsul)
Medicated Feminine Wash - Rose @ Arabic Spice (RM 48 / 100 ML)
~ Cool / Hot Medicated Essence (RM 48 /100 ML)
~ Nature Essence Miracle Oil (RM 42 / 60 ML)
~ Magic Essence Slimming Soap (RM 36 / 100 Gram)
~ Sabun Lulur Kasih (RM 36 / 100 Gram)

SET PERCUTIAN BULAN MADU - RM 157
~ Mr Zack Power Bro (RM 69/6 Kapsul)
~ Susukan Qalbu (RM 40/5 Biji)
Medicated Feminine Wash - Rose @ Arabic Spice (RM 48/100 ML)



SET ZURIAT HARAPAN - RM 260
Medicated Feminine Wash - Rose @ Arabic Spice (RM 48 / 100 ML)
~ Masker Intim (RM 30 / 8 Gram)
~ Jamu Dewi Suci (RM 65 / 12 Kapsul)
~ Jamu Dewi Dara (RM 48 / 50 Kapsul)
~ Mr Zack Power Bro (RM 69 / 6 Kapsul)

SET SI ANAK DARA - RM 126
~ Jamu Dewi Dara (RM 48 / 50 Kapsul)
~ Masker Intim (RM 30 / 8 Gram)
Medicated Feminine Wash - Rose @ Arabic Spice (RM 48 / 100 ML)

SET IBU HAMIL - RM 158
~ Nature Essence Miracle Oil (RM 42 / 60 ML)
Medicated Feminine Wash - Rose @ Arabic Spice (RM 48 / 100 ML)
~ Masker Intim (RM 30 / 8 Gram)
~ Berina C Plus (RM 38 / 15 Sachet)

SET RAPAT DAN KEPUTIHAN - RM 183
Medicated Feminine Wash - Rose @ Arabic Spice (RM 48 / 100 ML)
~ Masker Intim (RM 30 / 8 Gram)
~ Jamu Dewi Suci (RM 65 / 12 Kapsul)
~ Susukan Qalbu (RM 40 / 5 Biji)

SET DEWA SAKTI - RM 134
~ Mr Zack Power Bro (RM 69 / 6 Kapsul)
~ Jamu Dewa Sakti (RM 65 / 30 Kapsul)

(Klik Gambar Untuk Besarkan)

10 IKLAN POPULAR MINGGU INI