FB FANPAGE SERI DEWI MALAM UMMI SYIFA. JOM LIKE ...

MEDICATED FEMININE WASH – RM 48 / 100 ML (pH 3.8)



Klik Gambar Untuk Besarkan
Klik Gambar Untuk Besarkan

MANA SATU PILIHAN KALBU???
( HARUMAN ROSE / ARABIC )

Klik Gambar Untuk Besarkan







ITEM : MEDICATED FEMININE WASH
HARG
A : RM 48 / 100 ML (pH 3.8)

Bauan semulajadi adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon. Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan MISS-V feminine wash ini.

Tetapi awas, jika terdapat bauan yg luar biasa itu adalah tanda jangkitan vagina. Diperbuat daripada bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora & tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal vagina. Tumbuhan & herba digunakan utk membersih & menghalang bauan kurang enak & mencegah kegatalan.
Selamat & sangat lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan di seluruh badan. Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau & membuat anda berasa selesa. Herba istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina.
Amat membantu di waktu haid dari semua ketidakselesaan kebersihan yg meyakinkan. Feminine wash bau nya wangi, bau rose yang kuat, dingin dan menyegarkan. Ianya feminine berubat yang sesuai untuk keputihan.
Sesetengah orang yang ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang.

Gabungan ubat hospital, herba, dengan ekstrak ros / rempah arab.

BERFUNGSI UNTUK

:- Merawat keputihan

:- Membunuh kuman dan fungus

:- Mencegah bau vagina

:- Menyamankan vagina

:- Berfungsi sebagai anti bakteria

:- Menghilangkan kegatalan
:- Boleh digunakan ketika haid & ketika mengandung


RAMUAN
~ Herba arab
~ Cengkih
~ Ekstrak sirih
~ Manjakani 
~ Ekstrak Rose

                                                             TESTIMONI PENGGUNA


Klik Gambar Untuk Besarkan
Klik Gambar Untuk Besarkan
Klik Gambar Untuk Besarkan
Klik Gambar Untuk Besarkan
hari tu i bli SQ dan feminine wash
SQ tu mmg bgus la, da kluar sume isi2 yg selama ni ada di dalam tutt sy tu..cuma sy x amik gmbr nk tnjuk kat sis.. sebab trlalu geli la.. huhuhu..

lagi 1, yg dpt mengetatkan tu mmg btul.. encik suami dah mula perasan da.. siap tnye 'u buat apa smpai ketat semcm je i rase'.. 
ari2 minta blik kje awal..hehehe.. 

feminie wash tu mmg bgus..sy suka bau nya dan keselesaan bila guna wash tu.. nnti dah abis sy nk order lg ngan sis ye..


Klik Gambar Untuk Besarkan
Klik Gambar Untuk Besarkan

Klik Gambar Untuk Besarkan
MELEKIT, BERBAU HANYIR dan GATAL2 semasa datang bulan?? Gunalah pencuci wanita "berubat" keluaran Seri Dewi Malam. Pencuci unik yang tidak sama seperti yang ada di luar sana. Rasai kehebatannya!!


Klik Gambar Untuk Besarkan
Klik Gambar Untuk Besarkan
Klik Gambar Untuk Besarkan

Alhamdulillah ... Bertahun2 Ditinggu Akhirnya Sah Hamil 


TESTIMONI CUSTOMER YG DIAMBIL DR PENGEDAR BERDAFTAR ..

Allhamdulillah..

Pasangan suami isteri yg perhubungan Jarak Jauh (PJJ), Suami di Cameron Pahang & isteri di sarawak.Amalkan jdd, masker dan Feminine wash.Pasangan ini dah bbrp tahun menunggu kehadiran zuriat dalam keluarga mereka.Akhirnya si isteri di sahkan mengandung.Kakju pulak yg terlebih gembira bila mendengar khabar berita itu.Mrk ikhtiar tnpa putus asa & akhirnya Allah kabulkan doa mrk.

Sepanjang tempoh kehamilan, Suaminya tak pernah lupa masukkan duit ke akaun kak Ju utk poskan BERINA C PLUS kpd isterinya utk diamalkan.Bila si isteri mengadu sakit atau lenguh kaki, si suami akan hubungi kak Ju btanyakan apa yg patut diberi pd si isteri.Kakju masih ingat yg kakju sarankan CSE utk lenguh kaki..

Dan sejurus isterinya selamat melahirkan puteri mrk, si suami terus sms kakju utk menyampaikan berita gembira itu.walaupun hanya sekadar sms, kakju tahu si suami sedang teruja menerima kehadiran zuriat yg sgt mrk tunggu selama ini.lps bbrp hari si suami sms kak Ju lagi bertanyakan produk apa patut bagi si isteri yg mengalami masalah Sembelit dlm pantang.Lalu kakju pesan suruh isterinya minum MTVCO NEMO yg dibeli semasa dlm tempoh mengandung...Yer!! disini kak Ju nampak bahawa si suami ini sgt yakin dgn produk MT SDM..
Sekarang si isteri dah pun melepasi waktu berpantang
.Syukur ke khadrat Illahi kerana kak Ju dpt melalui pengalaman Attend customer begini..

Klik Gambar Untuk Besarkan


CARA PEMBELIAN
1. Cash On Delivery 
[Beranang / Semenyih / Bandar Teknologi Kajang / Lokasi Lain Boleh Dipertimbangkan Bergantung Kepada Jumlah Pembelian]

2. Poslaju Ke Seluruh Malaysia 
[No Akaun Diberi Sebaik Sahaja Persetujuan Jual Beli Berlaku]
~ Poslaju Ke Semenanjung : Tambah RM 7.00
~ Poslaju Ke Sabah / Sarawak : Tambah RM 11.00
WHATSAPP/SMS UMMI SYIFA : 019-3161876

10 IKLAN POPULAR MINGGU INI